PSV'er beste voorspeller VoVo 2005/2006

16 juli 2006 20:48 - VoVo Algemeen Klassement

Verslaggever: BvT

PSV'er PSV&WEST HAM UTD-FAN was de beste voorspeller van 2005/2006. Hij vergaarde in de VoVo maar liefst 405 punten, 4 meer dan de nummer 2. Van de PSV-fans eindigde Lebra als tweede (5e in totaal met 391 punten) en Bramaldo - El Salvador als derde (6e met 389).

Het relatief klassement werd gewonnen door killermachine85, ook een PSV'er. In het klassement voor enkel de Eredivisie sprokkelde PSV&WEST HAM UTD-FAN zelf de meeste punten bij elkaar, van alle PSV'ers. Hij werd hiermee tweede in totaal.

Ook in het Bekerklassement zegevierde een PSV'er, ditmaal gedeeld met drie Ajacieden: Nii Lempke. Het Europees klassement was weer voor PSV&WEST HAM UTD-FAN. Lebra behaalde in het Interlands Klassement een gedeelde eerste plek.

De Play-offs werden van de PSV'ers het best voorspeld door Levi Bottle. Tot slot ging het WK klassement naar PSV'er Nii Lempke.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. Binnenkort gaat de VoVo voor 2006/2007 weer van start.