PSV in slotfase naar winst tegen Rapid: 1-3

29 september 2011 22:58

PSV heeft ook de tweede wedstrijd in de poule weten te winnen. Uit bij Rapid Boekarest won PSV met 1-3. Bouma, Toivonen en Matavz waren de doelpuntenmakers voor PSV.

In de eerste helft had PSV een overwicht. Tegen een heel compact Roemeens elftal kon PSV daaruit maar weinig kansen creëren. Tegen de verhouding in kwam Rapid op voorsprong. Alexa kon vlak voor het doel vrij inkoppen. Op slag van rust maakte PSV gelijk. Uit een vrije trap van Strootman tikte Bouma binnen.

Na rust zakte het spelpeil weg en werd het duel iets opener. Pas in de 89ste minuut trok PSV de wedstrijd naar zich toe. Toivonen kopte achterwaarts binnen uit een pass van opnieuw Strootman. In blessuretijd kon PSV via de counter ook nog de 1-3 binnenschieten.