Simpele 0-5 zege voor PSV in Montenegro

23 augustus 2012 22:55

PSV lijkt zeker van plaatsing voor de groepsfase in de Europa League. In de heenwedstrijd van de play-offs van de voorronde won de ploeg met maar liefst 0-5 uit bij FK Zeta in Montenegro. Dat is voldoende om de return in Eindhoven voor een formaliteit te houden.

Al na twee minuten was het duel eigenlijk gespeeld. Dries Mertens gaf de voorzet van waaruit de inlopende Toivonen vrij kon binnenkoppen. In de eerste helft kreeg de ploeg vervolgens diverse kansen om het duel vroegtijdig te beslissen. De scherpte voorin ontbrak echter.

In het laatste deel van de wedstrijd voerde PSV uiteindelijk de score op nadat de tegenstander was leeggespeeld. Het waren achtereenvolgens Matavz (stiftje over keeper), Strootman, Lens en Van Bommel die de score naar 0-5 brachten.