PSV wint ook uit van Zulte Waregem: 0-3

7 augustus 2013 22:37

PSV is er in geslaagd de playoffs van de voorronde van de Champions League te bereiken. Na de 2-0 zege thuis won PSV uit ook van Zulte Waregem. In Brussel werd het 0-3 voor de jonge PSV'ers.

PSV kende een moeilijke start. De Belgen zorgden in de eerste twintig minuten voor druk, waardoor PSV niet aan haar spel toekwam. Dat leverde enige kansen voor Zulte op. PSV ging echter niet onderuit en hield stand. Daarna kreeg PSV het duel in handen. Het kreeg al voor rust de kansen om het duel definitief op slot te gooien.

Na rust deed PSV dat vrij snel wel. Colpaert blokkeerde een inzet van Depay met zijn hand. Hoewel PSV uit de rebound scoorde, had de scheidsrechter al gefloten. Rood en een penalty was het gevolg. Matavz scoorde vanaf negen meter onberispelijk in. Vervolgens schoot Bakkali een voorzet direct met een volley uit de lucht op prachtige wijze binnen. In de slotminuut zorgde Adam Maher voor het slotakkoord.