Machteloos PSV speelt gelijk bij Heracles: 1-1

24 augustus 2013 21:38

Een machteloos PSV heeft zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Heracles. Daarmee kwam de ploeg nog goed weg. Vijf minuten voor tijd zorgde invaller Ji-sung Park voor de gelijkmaker.

Heracles stoorde vanaf het begin en zette druk op de ploeg van Cocu. Op het kunstgras in Almelo wist PSV geen raad met de druk. De ploeg kwam geen moment aan voetballen toe. De tweede bal was steeds voor de thuisploeg. De vroege 1-0 van Duarte was dan ook niet verrassend, al was de inzet van richting veranderd.

Het duurde tot aan de tweede helft voordat PSV wat meer controle kreeg in de wedstrijd. Goed werd het echter geen moment wat PSV liet zien. De ploeg knokte er wel voor, maar kwam niet in het ritme. Mogelijkheden kwamen er wel al bleef het veelal bij afstandschoten. Vijf minuten voor tijd viel de gelijkmaker dan toch. Park knokte op zijn eigen wijze door en kon de bal in de verre hoek werken.