Jong PSV zakt na rust in en verliest met 2-4 van Jong Ajax

2 september 2013 19:17

Jong PSV heeft het thuisduel in de Jupiler League tegen Jong Ajax met 2-4 verloren. In het Philips Stadion haalde Jong PSV de rust met een 2-0 voorsprong door doelpunten van Rayhi en Bentancourt. Op slag van rust miste Koch een penalty voor de 3-0. Na rust raakte PSV het helemaal kwijt en verloor het uiteindelijk alsnog met 2-4 door zwak verdedigen.

Opstelling Jong PSV: Tyton, Arias, Koch, Zanka, Tamata, Schouw, Van Ooijen, Ozbozkurt, Jozefzoon, Bentancourt, Rayhi

Opstelling Jong Ajax: Leeuwenburgh, Martina, Gravenberch, Sporkslede, Kuipers, Bazoer, El Hasnaoui, Lobotka, de Sa, Hendriks, Meleg