Jong Oranje speelt met 2-2 gelijk tegen Jong Slowakije

14 november 2013 23:59 - Oranje Netwerk

Jong Oranje heeft donderdag haar eerste puntverlies geleden in de EK-kwalificatiereeks. In Senec speelde het elftal van bondscoach Albert Stuivenberg met 2 - 2 gelijk tegen directe concurrent Jong Slowakije. Bij rust keek Nederland tegen 1 - 0 achterstand aan door een treffer van Zrel'ak. Na de pauze kwam Oranje echter goed terug door doelpunten van Castaignos en Vilhena (penalty). Een kwartier voor tijd bracht Malec de thuisploeg echter weer op gelijke hoogte. De laatste 10 minuten moest Jong Oranje verder met 10 man toen invaller Locadia al na 9 minuten met een discutabele rode kaart werd weggestuurd na een botsing met de Slowaakse keeper.

Oranje Netwerk
Opstelling Jong Oranje: Hahn, Dijkhuizen, Van der Hoorn, Denswil, Ake, Maher (Kongolo/86), Ayoub, Vilhena (Klaassen/88), Promes, Castaignos (Locadia/70), Boetius.