Depay: 'zo heb ik de trainer nog nooit gezien'

1 maart 2014 22:20

Memphis Depay zorgde voor het kantelmoment in de wedstrijd door uit het niets de 2-1 aansluitingstreffer te maken. 'Hij zat er lekker in,' zo gaf hij aan voor de camera van Fox Sports. 'Het was een belangrijke goal. Daarna vloog iedereen erboven op. Dat gebeurde in de eerste helft niet en dat mogen we onszelf wel aanrekenen.
'De trainer was in de rust echt uit zijn slof geschoten. Zo heb ik de trainer nog nooit gezien en terecht. Hoe wij in de eerst helft speelden, kon echt niet. We kwamen al binnen een minuut op achterstand en kwamen geen moment aan voetballen toe. Ze zaten er steeds tussen, dat was echt frustrerend. Wat het verschil tussen de eerste en tweede helft is? Geen idee, et is alsof we een knop hadden omgezet.'

'Ik heb gelukkig helemaal pijnvrij kunnen spelen en kan komende week gewoon naar het Nederlands elftal. Het speelde wel even door mijn hoofd dat dat in gevaar zou komen,' zo gaf de aanvaller aan nadat hij een paar dagen lang met een teenblessure kampte.