Wijnaldum: 'we moeten ervoor waken niet dezelfde fouten als vorig seizoen te maken'

10 augustus 2014 19:27

Aanvoerder Georginio Wijnaldum hamerde er na afloop voor de camera van Fox Sports op dat PSV moet oppassen dat het elftal leert van het verleden. PSV kwam al snel op 0-2 voorsprong, maar liet Willem II terugkomen in de wedstrijd. 'We straften twee van fouten van de tegenstander direct af. Als je die gelegenheid krijgt moet je dat ook wel doen om het jezelf gemakkelijker te maken. Dat deden we goed. We geven dan alleen weer makkelijk een goal weg, waardoor je het weer moeilijker krijgt. Of dat gemakzucht is na een 0-2 voorsprong? Ja, misschien wel. We hebben vorig seizoen ook dit soort fouten gemaakt. We moeten ervoor waken dat we niet dezelfde fouten als vorig seizoen maken.'

De tweede helft was lastig voor ons. Dat heeft in mijn ogen met de tegengoal te maken vlak voor rust. Dan peppen zij zich op en weet je dat je het moeilijk kan krijgen.'