PSV blijft winnen: 2-0 tegen Vitesse

31 augustus 2014 14:25

PSV heeft de 101ste verjaardag glans gegeven door een 2-0 zege op Vitesse. Na de pijnlijke 2-6 nederlaag vorig seizoen tegen Vitesse, wist PSV dit seizoen wel hoe het Vitesse moest bespelen.

Na de trip van afgelopen donderdag naar Wit-Rusland en de zware wedstrijd had PSV veel moeite met Vitesse. De tegenstander had in Eindhoven veel meer balbezit en voetbalde veel verzorgder. PSV liet het gebeuren. De ploeg hield achterin de gelederen dicht en kon in de tweede helft via de omschakeling de wedstrijd beslissen. Na een prachtige aanval, die begon met een prachtige diepe bal van Guardado kreeg Luuk de Jong de bal ietwat gelukkig terug en kon hij de 1-0 binnenschieten. In het vervolg van de tweede helft kreeg PSV in de omschakeling steeds meer ruimte. Het duurde tot de blessuretijd alvorens PSV de wedsrijd besliste. Het was Maher die na een mislukte actie van Depay voor de beslissende treffer kon zorgen.