Ruime 4-0 zege PSV op Cambuur

21 september 2014 16:29

PSV behaalde zondagmiddag in het Philips Stadion een ruime 4-0 zege. De ploeg trakteerde tegenstander Cambuur op haar eerste nederlaag van het seizoen.

Het was Cambuur dat de eerste vijftien minuten domineerde in het Philips Stadion. De uitclub speelde verzorgd voetbal en PSV trok zich terug. Het was echter PSV dat op voorsprong kwam. Na twintig minuten kopte Luuk de Jong een vrije trap van Maher binnen. Vanaf dat moment nam PSV de wedstrijd in handen. In de 37ste minuut kwam PSV op gelukkige wijze op 2-0. Een dwarrelbal van Willems werd compleet verkeerd beoordeeld door keeper Nienhuis en verdween in het doel. Verdediger Bijker moest vervolgens met rood, na zijn tweede gele kaart, van het veld.

In de tweede helft kende PSV geen problemen meer met Cambuur. PSV hoefde niet zo nodig en Cambuur kon met tien man niet meer. In het laatste kwartier kon PSV de marge vergroten. Eerst was het Bruma die een hoekschop van Maher binnenkopte. Vervolgens was het Maher zelf die na twee assists zelf de 4-0 binnenkopte.