PSV naar derde ronde KNVB beker: 2-0 tegen Utrecht

25 september 2014 22:38

PSV heeft makkelijke bekerzege behaald op FC Utrecht. PSV kwam al heel snel op een 2-0 voorsprong. Daarna liet PSV FC Utrecht voetballen, maar kreeg het via de omschakeling nog een reeks kansen op meer.

Binnen twee minuten stond PSV op voorsprong. PSV speelde de onwennige verdediging van FC Utrecht uiteen en zag Jetro Willems uiteindelijk goed doorgaan en de 1-0 binnenschuiven. In het vervolg sneed PSV keer op keer door de gelegenheidsdefensie van Utrecht. Het duurde uiteindelijk tot de 18e minuut alvorens PSV de score kon verdubbelen. Een voorzet van Arias werd van richting veranderd en verdween in eigen doel.

Naarmate de wedstrijd vorderde liet PSV het balbezit steeds meer aan FC Utrecht. In de omschakeling was PSV met de snelheid voorin continu gevaarlijk. Het ontbrak echter aan de juiste eindpass om een monsterscore neer te zetten. Aan de andere kant creëerde FC Utrecht ook diverse kansen uit het voetbal. Het vond daarbij echter steevast Remko Pasveer op haar weg.