Jong PSV verliest van Jong West Ham United

19 november 2014 15:20

Jong PSV heeft woensdagavond uit bij Jong West Ham United met 2-1 verloren. Jong PSV kwam al na drie minuten op voorsprong via een doelpunt van Rudovic uit een assist van Lukovic. De Engelsen kwamen in het verloop van de eerste helft terug in de wedstrijd. Vlak voor en vlak na rust wisten ze het duel te kantelen. PSV deed er alles aan om alsnog gelijk te maken, maar slaagde daar niet in. Stijn Schaars en Abel Tamata deden 90 minuten mee.

Jong PSV: Bertrams, Hermannsson, Koch, De Wijs, Tamata, Schaars, Sanoh, Leemans, Vloet, Lukovic, Rudovic (Van Overbeek 58)

Na de zege op Athletic Bilbao speelt Jong PSV in de strijd om de Premier League International Cup vanavond om 20.00 uur Nederlandse tijd uit tegen Jong West Ham United. Jong PSV won aan het begin van het seizoen thuis al met 5-0 van de Engelsen, maar dat duel telt na wijzigingen in het toernooi op last van de UEFA niet meer mee. Bij West Ham ontbraken in Eindhoven overigens enkele van haar betere spelers.

Bij Jong PSV doen de selectiespelers Stijn Schaars, Abel Tamata, Rai Vloet en Menno Koch mee. De eerste twee doen extra wedstrijdritme op na hun blessure. Vloet en Koch komen bij het eerste vooralsnog weinig aan spelen toe.