Spelers spreken Memphis aan op mislukte penalty

6 december 2014 23:17

De mislukte penalty van Memphis werd na afloop breed uitgemeten. De aanvaller zat niet in de wedstrijd en dacht bij 1-1 stand de penalty met een panenka te nemen. Zijn inzet belandde echter op de lat. Volgens aanvoerder Georginio Wijnaldum hadden de spelers in de rust een hartig woordje gesproken met de aanvaller. 'Hij accepteerde dat. Ik heb hem vervolgens laten weten dat hij een belangrijke speler voor PSV is en in de tweede helft op moest staan. Hij heeft vervolgens hard gewerkt, maar het was niet zijn wedstrijd vandaag.'

Ook Cocu was niet te spreken over de actie van Memphis. 'Ik was boos ja. Op zo'n moment moet je de bal zakelijk binnenschieten. En als je dit al doet, moet hij absoluut zitten.'