Jong PSV verliest van Jong Fulham

22 januari 2015 11:45

Jong PSV heeft woensdag het duel in het kader van de Premier League International Cup tegen Jong Fulham verloren. Op Motsur Park in Londen werd het 2-1 voor de thuisploeg. Aleksandar Boljevic zette Jong PSV halverwege de eerste helft op voorsprong. Na rust kantelde Fulham de wedstrijd door twee benutte penalties. De beslissende treffer viel pas vijf minuten in blessuretijd. Fulham heeft zich door de zege geplaatst voor de volgende ronde.

Jong PSV: J. Bertrams, Noor, Hermannsson, De Wijs, Tamata, Hiljemark, Sanoh, Marquet, Lukovic, Leemans, Boljevic