Jong PSV start Premier League Cup met 0-3 zege in Norwich

2 september 2015 19:56

Jong PSV is de poulefase va de Premier League Cup goed begonnen. In Norwich won een gemixed elftal met spelers van de A-selectie, Jong PSV en de A1 met 0-3 van Norwich onder 21. Gaston Pereiro, Boris Cmiljanic en Jurgen Locadia (penalty) waren de doelpuntenmakers in Engeland. Vanwege interlandverplichtingen van veel spelers moest coach Pascal Jansen het doen met mix van spelers.

Jong PSV kwam halverwege de eerste helft op een verdiende 0-1 voorsprong door een doelpunt van Gaston Pereiro. In de eerste helft was Jong PSV duidelijk sterker. Na rust werd het weer steeds slechter. Norwich kreeg in die slechte weersomstandigheden een aantal mogelijkheden, maar over de volledige wedstrijd gezien had PSV duidelijk de overhand. Vlak voor het einde verdubbelde Boris Cmiljanic de score na een goede assist van Jurgen Locadia. In de 90ste minuut maakte Locadia er via de penaltystip nog 0-3 van na een overtreding op invaller Sanoh.

Opstelling Jong PSV: Pasveer, Rommens, Abels, Peijnenburg, Blummel, Schaars, Pereiro, Gudmundsson, Locadia, Vloet en Verreth. Wissels Sanoh en Cmiljanic