PSV via 6-0 op Genemuiden naar achtste finales

27 oktober 2015 20:15

PSV heeft zich via een 6-0 zege op SC Genemuiden weten te plaatsen voor de achtste finales van de KNVB beker. Hoewel de score na de vroege 1-0 van Luuk de Jong laat op gang kwam had PSV een makkelijke avond in het Philips Stadion.

In een stadion dat met 31.000 fans erg vol was gelopen met vooral jeugdige fans kwam PSV na acht minuten op voorsprong door een kopbal van aanvoerder Luuk de Jong. In het vervolg van de eerste helft had PSV een enorm overwicht en genoeg kansen, maar wist het de score niet verder uit te breiden.

Pas na een uur spelen kwam PSV ook qua doelpunten los. Via achtereenvolgens Pereiro, nogmaals Pereiro, Propper, Moreno en de derde van Pereiro liep PSV uiteindelijk makkelijk naar een 6-0 zege uit.