Belangrijke zege houdt PSV onder 19 in de race in UEFA Youth League

3 november 2015 15:23

PSV onder 19 blijft in de race voor overwintering in de UEFA Youth League door een 2-1 thuiszege op VfL Wolfsburg. Halverwege de tweede helft kwam PSV onder 19 op voorsprong door een doelpunt van Sam Lammers. Een tegendoelpunt van de Duitsers in de 90ste minuut leek de kansen van PSV te minimaliseren. Drie minuten in blessuretijd wist invaller Joey Konings de zege alsnog binnen te slepen voor PSV.

PSV onder 19: Van Osch, Abels, Peijnenburg, Carolina, Groenendijk, Duarte, Hattu, Lundqvist, Gudmundsson (80 Konings), Berden, Lammers