Cocu: 'vond ons in de eerste helft heel goed spelen'

29 november 2015 20:30

Phillip Cocu was na afloop blij dat zijn ploeg de goede prestatie tegen Manchester United een goed vervolg heeft gegeven zonder een moment in de problemen te komen. 'Ik vond ons in de eerste helft heel goed spelen. We waren scherp en gretig. We gaven AZ geen ruimte om in de wedstrijd te komen. We maakten goed gebruik van de mogelijkheden die er lagen bij AZ. Met 3-0 hebben we in de rust aangehaald dat we moesten laten zien dat we solide kunnen zijn. We mochten de tegenstander niet dat beetje hoop geven zodat ze weer in de wedstrijd konden komen. Dat wilde ik voorkomen. Daarvoor heb je wel de scherpte nodig. dat heb ik in ieder geval gezien. Het is alleen jammer dat we in de laatste fase niet meer de stootkracht en de finesse hadden om nog een of twee doelpunten te maken, want die mogelijkheden hebben we wel gehad.'