Jong PSV verslaat de nummer twee; rentree Poulsen, debuut Scamacca

22 januari 2016 19:21

Jong PSV heeft vrijdagavond in Venlo met 1-2 gewonnen van VVV. Tegen de nummer twee van de ranglijst opende Aleksandar Boljevic al na negen minuten de score. Na rust maakte Opoku de gelijkmaker voor VVV. In de 92ste minuut kon Jong PSV het duel alsnog beslissen. Rai Vloet moet aanleggen vanaf de penaltystip na hands in het strafschopgebied.

Simon Poulsen maakte zijn rentree na opnieuw blessureleed. De linksback speelde volgens plan 45 minuten mee. De pas deze maand 17-jarig geworden Gianluca Scamacca maakte zijn debuut in het betaalde voetbal. De B-junior viel na een uur spelen in voor Steven Bergwijn.

De zege is alweer de derde zege op rij van Jong PSV in 2016. De ploeg stijgt daardoor naar de tiende plaats op de ranglijst van de Jupiler League.

Opstelling Jong PSV: Pasveer, Van Vlerken, Koch, Alberto, Poulsen (46 Heesakkers, Leemans, Lundqvist, Paal, Bergwijn (61 Scamacca), Vloet, Boljevic (74 Beto da Silva)