PSV wint met 1-3 bij Excelsior

27 januari 2016 22:35

PSV heeft midweeks goede zaken gedaan. na het gelijkspel van Ajax wist PSV op Woudestein met 1-3 te winnen van Excelsior.

PSV kwam al snel op voorsprong in Rotterdam. Na acht minuten had Luuk de Jong de 0-1 er in liggen, opnieuw op aangeven van assistkoning Andres Guardado. Het was Excelsior echter dat de beste kansen kreeg. De Rotterdammers waren ondanks een overwicht van PSV minimaal zo gevaarlijk, maar kwamen niet tot scoren.

Na rust tapte PSV uit een ander vaatje. PSV had de wedstrijd toen wel onder controle. Het leverde al snel de 0-2 op. Hendrix kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied en schoot prachtig in de verre hoek binnen. Vervolgens passeerde Narsingh vanaf links buitenom zijn tegenstander en schoot prachtig binnen. PSV verzuimde alleen aan het doelsaldo te werken en Excelsior op een grotere achterstand te zetten. In de 90ste minuut kreeg PSV zelfs nog een tegentreffer om de oren toen Van Weert en Bruma de bal beiden probeerden te raken en in het doel gleden.