Jong PSV krijgt met 4-0 klop van FC Dordrecht, blessure voor Bergwijn

8 april 2016 19:29
Jong PSV is er niet in geslaagd de goede reeks van de laatste wedstrijden een vervolg te geven. PSV kreeg met maar liefst 4-0 klop van FC Dordrecht, de nummer 16 van de ranglijst. In de laatste acht minuten sloeg de thuisploeg drie keer toe. Tegenvaller was de blessure van teven Bergwijn. Na een forse tik op zijn enkel moest de talentvolle aanvaller er al na zes minuten af. Jong PSV blijft na de nederlaag negende op de ranglijst, nu drie punten achter Jong Ajax. Opstelling Jong PSV: Koopmans, Loof, Koch, Alberto, Heesakkers (75, O. Rommens), P. Rommens, Boljevic, Leemans, Laursen (83 Cmiljanic), Paal en Bergwijn (6, Beto da Silva)

Chat met andere PSV fans in de PSV Chatbox. Volg verder @psvnetwerk via twitter.