PSV speelt met 2-2 gelijk tegen FC Basel; Foto's inmiddels online

23 juli 2002 21:22

Verslaggever: RvN

PSV heeft in Zwitserland voor zo'n 2300 toeschouwers met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Basel. Een FC Basel fansite plaatste inmiddels een foto-impressie van de oefenwedstrijd online. Tegen de Zwitserse club, die al 4 wedstrijden in de Zwitserse competitie heeft gespeeld, kwam PSV zowel voor als nu rust op achterstand, maar trok aanvoerder Van Bommel kort daarna de stand tot twee keer toe gelijk.

De eerste helft was van beide kanten matig. FC Basel had de betere kansen, het was in de beginfase duidleijk dat de Zwitsers verder in het seizoen zitten. Naarmate de wedstrijd vorderde bleek PSV beter in zijn ritme te komen en drong het in de tweede helft aan. Het kon echter net niet doordrukken tot de overwinning.