PSV verliest laatste duel na penalties van VfL Wolfsburg

21 mei 2016 12:39
PSV heeft het seizoen afgesloten met een nederlaag na penalties tegen VfL Wolfsburg. In de reguliere speeltijd werd het 1-1 na doelpunten van Caligiuri en Pereiro. PSV kreeg de beste kansen in de wedstrijd, maar bleef op 1-1 steken. Om toch een winnaar aan te wijzen werden er penalties genomen. Propper, Locadia en Poulsen wisten hun penalty te benutten. Bergwijn schoot de vierde penalty hoog over. De vijfde van Isimat eindigde op de lat, waardoor de vijfde van de Duitsers niet meer genomen hoefde te worden. Het zou 3-4 in penalties worden. De vertrekkende Stijn Schaars kreeg een paar minuten voor tijd een soort 'publiekswissel', waarbij hij door zijn ploeggenoten bedankt werd. Na afloop was er een heuse 'huldiging, met bekers voor zowel de winnaar VFL Wolfsburg als voor PSV, die Luuk de Jong in ontvangst mocht nemen. PSV 1e helft: Zoet, Brenet, Bruma, De Wijs, Willems, Maher, Schaars, Van Ginkel, Jozefzoon, De Jong, Lestienne PSV 2e helft: Pasveer, Brenet, Isimat, Koch, Poulsen, Propper, Schaars (Maher), Pereiro, Narsingh, Locadia, Bergwijn

Chat met andere PSV fans in de PSV Chatbox. Volg verder @psvnetwerk via twitter.