De Jong kopt Oranje naar gelijkspel tegen Ieren: 1-1

27 mei 2016 19:52

In een heel matige wedstrijd heeft het Nederlands elftal vrijdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen Ierland. In de uitwaaiwedstrijd van de Ieren wist Oranje nauwelijks enige kansen te creëren. Vijf minuten voor tijd kopte Luuk de Jong de gelijkmaker binnen. Hij stond pas 2,5 minuut in het veld toen hij een voorzet van Jetro Willems kon binnenkoppen.

Jeffrey Bruma en Jetro Willems stonden in de basis bij Oranje. Marco van Ginkel en Luuk de Jong vielen in de tweede helft in. Luciano Narsingh en Jeroen Zoet bleven op de bank.

Meer: Oranje Netwerk