PSV door penalty onderuit tegen QPR: 0-1

8 juli 2016 15:08
PSV heeft de tweede vriendschappelijke wedstrijd van de voorbereiding verloren. Op een afgesloten Herdgang ging PSV met 0-1 onderuit tegen Queens Park Rangers. Polter tekende zes minuten na rust via een heel makkelijk gegeven penalty door scheidsrechter Makkelie voor de enige treffer van de wedstrijd. Het duurde lang voordat er kansen ontstonden in de wedstrijd. Na de achterstand ging PSV wel voor de gelijkmaker. De kansen kwamen er toen ook wel, maar PSV wist uiteindelijk het doel niet te vinden. PSV: Zoet (Pasveer), Van Vlerken, Van Bruggen (Alberto), Koch, Poulsen (Willems), Hendrix (Vloet), Pröpper (Lundqvist), Maher (Rigo), Jozefzoon (Laursen), Locadia (De Jong), Pereiro (Narsingh)

Chat met andere PSV fans in de PSV Chatbox. Volg verder @psvnetwerk via twitter.