Oranje onder 19 in blessuretijd onderuit, Lammers opnieuw trefzeker

15 juli 2016 10:53

Oranje onder 19 is in de tweede poulewedstrijd op het EK op teleurstellende wijze onderuit gegaan tegen Engeland. Na een enerverende eerste helft leken de ploegen in de tweede helft de gelederen te sluiten en af te stevenen op een 1-1 gelijkspel. Uit het niets scoorde Brown in de 92ste minuut alsnog de winnende voor Engeland.

PSV aanvaller Sam Lammers had na tien minuten in de eerste helft nog de score geopend. Net als tegen Kroatië was hij dus opnieuw trefzeker. Oranje speelde opnieuw met vijf PSV'ers en daarnaast nog met de aanstaande PSV'er Rosario in de basis.