Oranje onder 19 pijnlijk onderuit, strijdt om WK-ticket resteert

18 juli 2016 10:55

Oranje onder 19 is er niet in geslaagd de halve finales te bereiken. In het laatste duel in de groep ging Oranje pijnlijk met maar liefst 1-5 onderuit tegen de Fransen. Oranje had aan een gelijkspel voldoende om de halve finale te bereiken. De ploeg kwam echter veel tekort tegen de veel sterkere Fransen. Op slag van rust kwam Oranje nog van een 0-2 achterstand terug naar 1-2. Nadat Bergwijn in het strafschopgebied onderuit was gegaan, benutte Nouri de penalty en bracht Oranje terug in de race. In de tweede helft bleek de ploeg van Aron Winter echter kansloos.

De PSV'ers kunnen echter nog niet terugkeren. Donderdag volgt er nog een wedstrijd tegen de andere nummer drie Duitsland. In dat duel staat een WK-ticket op het spel.

Oranje onder 19: Van Osch, Zeefuik, Rosario, Ter Avest (81 Carolina), Verdonk, Duarte (46 Eiting), Bergwijn, Nouri (c), Lammers, Schuurman, Paal (81 Dekker)