PSV'ers lopen met Oranje onder 19 WK-ticket mis

21 juli 2016 18:08

De PSV'ers Van Osch, Duarte, Bergwijn, Lammers, Carolina en de aankomende PSV'er Rosario hebben op dramatische wijze het WK-ticket misgelopen. Duitsland trok via penalties aan het langste eind.

Oranje had lange tijd niets in te brengen tegen de zowel fysiek als aan de bal sterkere Duitsers. Omdat het na 81 minuten nog slechts 1-0 stond voor de duitsers kon Oranje blijven hopen. Via een prachtige vrije trap van Nouri en een doelpunt van Van der Heijden kwam Oranje zelfs op 1-2, na slechts twee doelpogingen in de hele wedstrijd. Ver in blessuretijd maakte Duitsland echter alsnog de 2-2. In blessuretijd waren de Duitsers opnieuw sterker en kwamen op 3-2. PSV aanvaller Lammers zorgden in de 111e minuut vanuit de derde doelpoging voor de 3-3. Vlap kreeg daarna nog een unieke mogelijkheid om de beslissende te maken.

In de benodigde penaltyserie leek Oranje aan het langste eind te trekken. Nouri schoot de beslissende penalty echter op de lat. In het vervolg schoot ook Vlap op de lat, waarna de Duitsers alsnog met het WK-ticket aan de haal gingen.

Live updates: Oranje Netwerk

Opstelling Oranje onder 19: Van Osch, Rosario, Ter Avest, Verdonk, Duarte, Bergwijn, Nouri, Schuurman, Lelieveld, Eiting, Dekker