Jong PSV opent Steel Park Cup met 1-4 zege op Leeds United

23 juli 2016 14:54

Jong PSV is de strijd om de Steel Park Cup uitstekend begonnen. In de eerste wedstrijd werd Leeds United onder 21 met maar liefst 1-4 verslagen. Daarmee is Jong PSV goed op weg naar titelprolongatie na de winst van het toernooi vorig jaar.

Jong PSV stond bij rust al op een 0-2 voorsprong via doelpunten van Rommens en Gudmundsson. Jong PSV was een klasse beter dan de Engelse tegenstander en maakte echt indruk. In de tweede helft werd de score verdubbeld door doelpunten voor Gakpo en Piroe. De Engelsen deden in de slotfase nog iets tegen vanaf de penaltystip. Een meer dan verdiende zege voor Jong PSV dat heel aantrekkelijk speelde.