PSV onder 19 blijft op gelijkspel steken tegen Chivas in tweede duel Otten Cup

6 augustus 2016 13:33

Na de zege op Manchester United is PSV onder 19 in de tweede poulewedstrijd op de Otten Cup niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen Chivas. PSV was de betere ploeg, maar liet zich onnodig verrassen.

PSV kwam in de eerste helft op voorsprong via een doelpunt van Bertalan Kun. Op slag van rust konden de Mexicanen op gelijke hoogte komen, maar PSV keeper Roulaux stopte een penalty. In de tweede helft waren de meeste kansen voor PSV maar was het Chivas dat via Gutierrez Lopez langszij kwam.

Opstelling PSV onder 19: Roulaux, Scheepers, Soulas, Bannani (Verreth), Kun (Fernandes), Mauro (Piroe), Sadilek, Lonwijk, Tanriver, Theunissen, Schoonbrood (Daneels)