PSV onder 19 strandt in kruisfinales Otten Cup na laat doelpunt Anderlecht

7 augustus 2016 12:15

PSV onder 19 is er niet in geslaagd de winst van de Otten Cup van vorig jaar te prolongeren. De ploeg strandde in de halve finale tegen Anderlecht. Een doelpunt een minuut voor tijd van de Belgen werd PSV fataal in een wedstrijd die beide kanten op had kunnen gaan.

Anderlecht kwam vroeg op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Petit, een kopbal na een vrije trap. De Belgen leken ook op 0-2 te komen, maar PSV doelman Roulaux stopte net als zaterdag een penalty. Even na rust bracht Justin Lonwijk PSV weer langszij. Hij scoorde op aangeven van Mauro. In de slotminuut besliste Vancamp de wedstrijd voor de Belgen.

PSV onder 19 treft om 13.40 uur in de strijd om de 3e/4e plaats Barcelona, dat met 1-2 van Manchester United verloor.

Opstelling PSV onder 19: Roulaux, Teze, Scheepers, Sadilek, Tanriver, Kun (Daneels), Verreth, Bannani (Hattu), Fernandes, Piroe (Mauro) en Lonwijk