Jong PSV wint in knotsgek duel met 5-4 van Den Bosch, Lammers scoort 4 keer

8 augustus 2016 18:58
Jong PSV heeft in een knotsgek duel met 5-4 gewonnen van FC Den Bosch. Jong PSV stond met 4-0 voor op slag van rust, waarna Den Bosch een rode kaart kreeg en weer terugkwam tot 4-4 Op de Herdgang overliep Jong PSV de Boschenaren in de eerste helft. Het was Sam Lammers die een onvervalste hattrick scoorde en PSV op een 3-0 voorsprong zette. Nadat Rommens vlak voor rust Jong PSV op 4-0 zette, kwam FC Den Bosch ook nog eens met tien man te staan door een rode kaart. In blessuretijd deed Den Bosch iets terug waardoor PSV met 4-1 ging rusten. Na rust liet Jong PSV met een man meer Den Bosch gewoon terugkomen in de wedstrijd. Den Bosch kwam op 4-4 en had in die fase zelfs kansen op meer. Het was uiteindelijk Sam Lammers die halverwege de tweede helft de 5-4 maakte, zijn vierde van de wedstrijd. Jong PSV wist vervolgens de voorsprong vast te houden. Jong PSV mist onder meer De Wijs, Van Bruggen, Beto da Silva, Blummel en Duarte. PSV: Pasveer, Van Vlerken, Rosario, Alberto, Carolina, Rommens, Lundqvist, Gudmundsson (86 Paal), Lammers (67 Kardes), Vloet, Laursen

Chat met andere PSV fans in de PSV Chatbox. Volg verder @psvnetwerk via twitter.