90 minuten voor Zinchenko bij gelijkspel Oekraïne

6 september 2016 00:00

PSV's nieuwe aanwinst Oleksandr Zinchenko kwam maandagavond 90 minuten in actie voor Oekraïne. De nieuwe bondscoach Andriy Shevchenko had voor de PSV'er een plekje in geruimd als een van de twee aanvallers in het nieuw op te bouwen elftal van Oekraïne. Het thuisland zou in de eerste poulewedstrijd voor WK-kwalificatie met 1-1 gelijkspelen tegen IJsland. Alfred Finnbogason zorgde al na zes minuten voor de voorsprong van de IJslanders. Andriy Yarmolenko bracht de thuisploeg langszij. Zinchenko werd in de 90ste minuut gewisseld.