Zege Arias met Colombia, 45 minuten voor Zinchenko bij gelijkspel Oekraine

7 oktober 2016 08:19

Santiago Arias heeft donderdagavond de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Paraguay met 0-1 weten te winnen. Edwin Cardona zorgde in de 90ste minuut voor de enige treffer van de wedstrijd voor Colombia. De verdediger van PSV speelde de volledige wedstrijd.

Naast Arias kwam donderdagavond ook Oleksandr Zinchenko in actie. Hij stond in de basis bij Oekraïne en werd in de rust gewisseld. Uit in Turkije speelde Oekraïne met 2-2 gelijk na een 1-2 voorsprong bij rust. Andriy Yarmolenko en Artem Kravets zetten de ploeg van Zinchenko op een 0-2 voorsprong. Ozan Tufan nog voor rust en Hakan Calhanoglu in de slotfase van de tweede helft zorgen voor de 2-2 voor de Turken.