Pereiro schiet PSV naar 0-2 zege bij Vitesse

29 oktober 2016 21:37

PSV heeft in Arnhem een zwaarbevochten maar verdiende zege weten te behalen. Tegen Vitesse werd het 0-2 door twee doelpunten van Gaston Pereiro.

PSV liet in het eerste kwartier Vitesse komen De thuisploeg kreeg alle ruimte om te combineren. Bij de eerste de beste kans na 12 minuten voor PSV was het raak. Gaston Pereiro spelde zich vrij, dreigde in de verre hoek te schieten en werkte hem uiteindelijk via een hobbelende bal in de korte hoek binnen.

In het vervolg van de eerste helft nam PSV de controle in handen en ging het ook steeds beter voetbal spelen. De ploeg wist elkaar met regelmaat heel goed te vinden en creëerde de nodige mogelijkheden.

In de tweede helft veranderde Vitesse op het middenveld een en ander waardoor PSV steeds verder achteruit ging. Het leverde een spannende tweede helft op zonder goed voetbal. In de slotfase kreeg PSV uiteindelijk de ruimte om de thuisploeg uit te counteren. Dat leverde diverse mogelijkheden op. Het was uiteindelijk opnieuw Pereiro die twee minuten voor tijd de beslissende binnenwerkte.