Basisdebuut Ramselaar en Brenet bij 1-3 zege Oranje in Luxemburg

13 november 2016 16:58

Het Nederlands elftal heeft in een moeizame wedstrijd Luxemburg verslagen. Het werd uiteindelijk 1-3 na een 1-1 ruststand. Arjen Robben scoorde voor rust, Memphis zorgde na rust voor beide treffers. Joshua Brenet en Bart Ramselaar maakten hun basisdebuut voor Oranje. Ramselaar speelde een zeer verdienstelijke wedstrijd. Hij werd in de slotfase vervangen. Brenet deed het heel behoorlijk, maar ging pijnlijk in de fout toen hij vlak voor rust de penalty veroorzaakte van waaruit Luxemburg op gelijke hoogte kwam.

Meer: Oranje Netwerk

Opstelling Oranje: Stekelenburg, Brenet, Bruma, Van Dijk, Blind, Wijnaldum, Klaassen, Ramselaar, Robben, Dost, Sneijder