PSV O19 start competitie met 1-3 zege in Den Haag tegen negental van ADO

10 september 2017 10:21

PSV onder 19 is de competitie gestart met een 1-3 zege uit bij ADO Den Haag. In de eerste helft had de ploeg het lastig tegen een fysiek spelend ADO. Nadat de keeper van PSV een penalty had gestopt kwam ADO even later alsnog op 1-0. ADO kwam vervolgens door een dubbele gele kaart met tien man te spelen. Met de hele tweede helft te gaan werd PSV steeds gevaarlijker. Justin Lonwijk zorgde eerst voor de gelijkmaker. Vervolgens liep ADO opnieuw tegen rood aan, waardoor het met negen man kwam te staan. PSV had de volle druk er al op staan en moest het nu gaan uitspelen. De 1-2 was opmerkelijk. Jordan Teze maakte hem vanaf de middenlijn. Het was opnieuw Lonwijk die de wedstrijd met 1-3 besliste.