PSV na rust langs Willem II: 4-0

30 september 2017 21:35

Na een heel matige eerste helft besliste PSV al snel na rust de thuiswedstrijd tegen Willem II. Uiteindelijk werd het 4-0 voor PSV via twee treffers van Lozano en doelpunten van Pereiro en Van Ginkel (penalty).

PSV speelde een heel matige eerste helft. In een veel te laag tempo wist PSV ondanks het vele balbezit nauwelijks iets te creëren. De ploeg kreeg twee mogelijkheden via schoten van Bergwijn en Pereiro en zag hoe Willem II via Rienstra zelfs de beste kans kreeg.

PSV kwam compleet anders uit de kleedkamer voor de tweede helft. Een veel agressiever elftal stond al na vier minuten op voorsprong. Steven Bergwijn kreeg de bal na een interceptie van PSV via een speler van Willem II bij Lozano. De Mexicaan aarzelde niet en schoot de openingstreffer binnen. Zes minuten later was het al 2-0. Pereiro kon een ingestuurde corner binnenkoppen. Uit een assist van Van Ginkel was het Lozano die de 3-0 binnenkopte. Twintig minuten voor tijd kreeg PSV een cadeautje met een makkelijk gegeven strafschop. Van Ginkel liet Wellenreuther geen kans en schoot onberispelijk binnen.