[video] Jong PSV in the winning mood: 0-3 bij FC Oss, duel lang onderbroken

27 november 2017 19:01

Jong PSV is na een moeilijke periode nu duidelijk weer in the winning mood. De ploeg stijgt naar de zevende plaats door een overtuigende 0-3 zege bij FC Oss. Voor rust scoorde Nikolai Laursen alweer zijn vierde treffer. Na rusten vergrootten Sam Lammers en Donyell Malen de score. Tussendoor miste Lammers nog een strafschop.

Ramon Pascal Lundqvist maakte zijn rentree na maandenlang blessureleed. Hij werd volgens plan na 45 minuten gewisseld. Het duel werd lang onderbroken door een stroomstoring in Oss. De laatste zeven minuten van de eerste helft werden vervolgens hervat, waarna na ruim een minuut rust de tweede helft werd aangevangen.

Opstelling Jong PSV: Room, Van Vlerken, Abels, Obispo, Paal, Rigo, Lundqvist (46, Verreth, Rosario, Lammers (71, Malen), Mauro Junior (82, Ritzmaier), Laursen