Santiago Arias met Colombia nog altijd in de race voor achtste finale na winst tegen Polen

24 juni 2018 22:00

Colombia maakt nog altijd een goede kans op een plek in de achtste finale. De tweede wedstrijd op het WK in Rusland werd met 3-0 van Polen gewonnen, waardoor de Colombianen het nog steeds in eigen hand hebben. Voor rust opende Yerry Mina de score, terwijl na rust Radamel Falcao en Juan Cuadrado hun naam op het scorebord wisten te krijgen.

PSV'er Santiago Arias stond weer 90 minuten als rechtsback opgesteld. Donderdag volgt de laatste wedstrijd in de groep als Senegal de tegenstander is. Om nog door te kunnen gaan is een overwinning vrijwel noodzakelijk.