Jong PSV in knotsgek duel gelijk, twee treffers van Bart Ramselaar

14 september 2018 22:38

Jong PSV heeft in Nijmegen in een doelpuntrijk duel gelijk gespeeld. De ploeg van Dennis Haar speelde tegen NEC met 4-4 gelijk. NEC kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong, maar door doelpunten in blessuretijd van Matthias Verreth en Joel Piroe stond het voor rust nog gelijk.

Na rust kwam Bart Ramselaar twee keer tot scoren. Voor Ramselaar waren het zijn eerste minuten voor Jong PSV. NEC kreeg weer het geloof door een treffer in de 85e minuut en in blessuretijd viel vervolgens ook de gelijkmaker.