PSV speelt in Youth League gelijk tegen Sevilla

3 oktober 2023 17:51

PSV speelt in Youth League gelijk tegen Sevilla; image source: Pro Shots

PSV heeft dinsdagmiddag een punt gepakt in de UEFA Youth League. Op PSV Campus De Herdgang werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Sevilla. Via een ongelukkige eigen goal van Tim van den Heuvel, die de bal tegen zijn rug aangekopt kreeg, kwam PSV vlak voor rust nog op achterstand, maar een rake strafschop van aanvoerder Jason van Duiven zorgde voor de gelijkmaker.

De ploeg van Vincent Heilmann kreeg over de hele wedstrijd de beste kansen, maar kreeg de bal niet nogmaals in het doel. Met name Tai Abed kreeg enkele goede mogelijkheden om te scoren.

Het andere duel in de groep eindigde in een 1-0 overwinning voor RC Lens, waardoor de Franse ploeg nu aan de leiding gaat met twee overwinningen. PSV volgt op de tweede plaats met vier punten.

Opstelling PSV: Schiks, Rovers (46' Waayers), Van de Blaak, Dams, Tytens, Van den Heuvel (79' Van den Berg), Kuhn, Land, Abed (90' R.Van Duiven), J.Van Duiven, Bars