Jong PSV geeft het weer in blessuretijd weg

11 maart 2024 22:02

Jong PSV geeft het weer in blessuretijd weg; image source: Pro Shots

Voor Jong PSV is het maandag wederom in blessuretijd mis gegaan. De ploeg van Wil Boessen ging op PSV Campus De Herdgang met 2-3 onderuit. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd leek Jong PSV nog knap een punt te pakken na een doelpunt van Jesper Uneken, maar diep in blessuretijd kon Groningen-verdediger Peersman uit een hoekschop volledig vrijstaand de winnende treffer binnen koppen.

Jong PSV stond bij rust al op een 0-1 achterstand, maar direct na rust kwam het via een knappe goal van Dantaye Gilbert op gelijke hoogte. Mylian Jimenez zorgde met een knullige eigen goal dat de ploeg voor een tweede keer op achterstand kwam en uiteindelijk ging het voor Jong PSV opnieuw helemaal mis in de slotfase.