Bruggink wint bij Deportivo

30 oktober 2003 12:02

Verslaggever: BvT

Ex-PSV'er Arnold Bruggink heeft met zijn club Real Mallorca een knappe 0-2 overwinning behaald, uit bij Deportivo La Coruna, een van PSV's tegenstanders in de Champions League. De overwinning kwam mede tot stand door een doelpunt van de Nederlander: in de 87e minuut bezegelde hij het lot van 'Depor' met de 0-2. Bruggink stond toen pas enkele minuten in het veld. Eerder had Eto'o Mallorca al op voorsprong gezet.

Voor Deportivo is het verlies niet funest; de club blijft aan de leiding in de Primera Division, daar ook Valencia punten liet liggen. Dat kwam niet verder dan 2-2 tegen Celta de Vigo. De tegenstander van Ajax in de Champions League klom hiermee wel op de ranglijst, tot de 14e stek.