PSV'ers zetten Oranje op winst tegen Liechtenstein

3 september 2004 20:26

Verslaggever: RvN

Mark van Bommel en Andre Ooijer speelden een belangrijke rol in de vriendschappelijke interland van Oranje tegen Liechtenstein. In een matige wedstrijd won het Nederlands elftal met 3-0. Mark van Bommel zette het team van Marco van Basten halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong, na rust verdubbelde Ooijer de score. Landzaat maakte zo'n 10 minuten voor tijd de 3-0 vol. Van Bommel speelde alleen de eerste helft, Ooijer de gehele wedstrijd. Uit voorzorg werd Wilfred Bouma vanwege kramp naar de kant gehaald waardoor Nederland dertig minuten met tien man speelde. Stekelenburg, Kuyt, Boulahrouz en Denneboom maakten hun debuut in het nationale elftal.