[CL-tegenstanders] Panathinaikos start met zege; Verrassende nederlaag Rosenborg, gelijkspel Arsenal

19 september 2004 20:43

Verslaggever: RvW

PSV's komende CL tegenstander Panathinaikos heeft de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Ionikos gemakkelijk met 3-0 gewonnen. De meest in vorm zijnde speler, Ezekiel (bijnaam 'Eki') Gonzalez bracht Panathinaikos in de 34e minuut op een 1-0 voorsprong.
Dimitris Papadopoulos maakte er vlak voor rust 2-0 van, door na een mooie aanval de bal over de keeper van Ionikos te lobben.In de 50e minuut was het opnieuw Dimitris Papadopoulos die voor de 3-0 zorgde.
Papadopoulos had in de 80e minuut de kans om een hattrick te maken, maar miste de aan Panathinaikos toegekende strafschop.

Zaterdagmiddag verloor Arsenal tegen Bolton Wanderers verrassend de eerste punten van het seizoen. Het duel eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. Arsenal blijft wel koploper in de Premier League.

Rosenborg ging zondag verrassend met maar liefst 3-0 onderuit tegen middenmotor Odd Grenland, de UEFA Cup tegenstander van Feyenoord.