PSV blijft op 0-0 steken in Heerenveen

1 oktober 2006
-
-

PSV kwam zondagmiddag niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Heerenveen. Op dat gelijkspel was weinig af te dingen. De wedstrijd was grotendeels in evenwicht. PSV kon te weinig afdwingen. Aan de andere kant trad Gomes een aantal keer goed handelend op. PSV was daarmee lief voor Heerenveen, dat zo het feestje van de vertrekkende Riemer van der Velde luister bij zette via het gelijkspel tegen PSV.

PSV zakt naar vierde plaats op ranglijst

PSV is na het gelijkspel tegen Heerenveen gezakt naar een vierde plaats op de ranglijst. De achterstand op koploper Ajax bedraagt twee punten. Net als PSV speelde AZ zondag gelijk.

1. Ajax 6 15 15- 5
2. AZ 6 14 19- 6
3. FC Groningen 6 14 12- 6
4. PSV 6 13 10- 4
5. Roda JC 6 13 7- 4

Rentree voor Cocu en Culina

In de tweede helft van het duel tegen Heerenveen maakten Cocu en Culina hun rentree voor PSV. Indien het niet nodig was zou Koeman met name Cocu aan de kant gehouden hebben. Gezien de gelijke stand besloot hij Cocu na 70 minuten toch in te brengen. Hij kon de ommekeer echter ook niet forceren.

Uitslag: 0-0 (0-0)

Braamhaar
26.000 toeschouwers

PSV: Jan Kromkamp
SC Heerenveen: Bosvelt

Heurelho Silva Gomes, Jan Kromkamp, Alex, Carlos Salcido, Michael Reiziger, Edison Mendez, Timmy Simons, Mika V?yrynen ('74 Jason Culina), Ibrahim Afellay ('70 Phillip Cocu), Arouna Kon?, Roy Beerens

Opstelling SC Heerenveen

Vandenbussche, Zuiverloon ('90 Poulsen), Hansson, Dingsdag, J.Drost ('84 Johansen), Bosvelt, Prager, Pranjic, Nilsson ('83 Bradley), Friend, Alves

Randstadphoolies.nl: bloedeloze 0-0Acht on Tour: Sc Heerveen - PSVVroomshoop on Tour: foto`s heereneveen-psv
PSV Zuipsite: Foto's SC Heerenveen - PSV

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 3 deelnemers aan de PSV Netwerk Pool goed voorspeld.

15 vennegoorfan  4 1-1 (0-0)

Klik hier voor de totale stand in de PSV Netwerk Pool.

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 5.40. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.