7 november 2007
-
Champions League
-

PSV is er niet in geslaagd om een goed resultaat weg te halen uit Turkije. De ploeg kwam duidelijk tekort tegen de Turkse kampioen en verloor met 2-0. De Turken hoefden daarbij niet tot het uiterste te gaan. Ze kwamen in de 28ste minuut op voorsprong via een ongelukkige eigen goal van Dirk Marcellis. twee minuten daarna was de wedstrijd al beslist via een doelpunt van Sentürk. PSV was het in die fase even helemaal kwijt. Fenerbahce liet PSV het spel daarna maken, maar gaf nauwelijks iets weg.

Inter wint van CSKA na 0-2 achterstand

In het andere duel in de poule heeft Inter thuis met 4-2 gewonnen van CSKA Moskou. De Russen van CSKA kwamen verrassend met 0-2 voor. Na de 0-2 in de 31ste minuut stond Inter binnen drie minuten alweer op gelijke hoogte. In de tweede helft beslisten ze de wedstrijd.

Wouters: kwalitatief komen we tekort op dit niveau

Jan Wouters liet na afloop weten dat reeel gezien zijn ploeg kwalitatief gezien tekort komt voor de top. 'We speelden niet goed in balbezit. Daarom kwamen we niet onder de druk vandaan. En als we zelf de bal hadden konden we niet gevaarlijk worden. Er was teveel balverlies op het middenveld. Dan profiteren zij tot twee keer toe van balverlies op het middenveld en stoten ze door. Met hun kwaliteiten wordt zoiets afgemaakt. Dan loop je achter de feiten aan.'

'Na rust heb ik geprobeerd meer naar voren te laten spelen. Dan loop je tegen deze tegenstander wel een risico op de 3 a 4-0, maar dan heb je toch wat geprobeerd. In de tweede helft werd wel beter gespeeld, er zat meer lijn in.'

PSV: Carlos Salcido

Heurelho Silva Gomes, Jan Kromkamp ('46 Mike Zonneveld), Dirk Marcellis, Carlos Salcido, Alcides, Edison Mendez, Timmy Simons, Tommie van der Leegte ('81 Otman Bakkal), Kenneth Perez ('63 Danny Koevermans), Jefferson Farfan, Danko Lazovic

Opstelling Fenerbahce

Demirel, Gönül, Çakmak, Dracena, Roberto Carlos, Baris, Alex ('71 Bilgin), Aurelio, Wederson, Kazim-Richards ('85 Appiah), Sentürk

Randstadphoolies.nl: Fenerbahce-PSV

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 3 deelnemers aan de PSV Netwerk Pool goed voorspeld.

15 romarioforever  6 2-0 (1-0)

Klik hier voor de totale stand in de PSV Netwerk Pool.

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 4.35. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.