PSV wint met 2-0 van FC Utrecht

11 april 2009
-
-

In het Philips Stadion heeft PSV zaterdagavond met 2-0 gewonnen van FC Utrecht. Salcido en Simons waren de doelpuntenmakers voor PSV.

De Eindhovenaren hadden niets te vrezen van het onmachtige FC Utrecht. PSV kreeg genoeg kansen en gaf achterin niets weg. De keeper van FC Utrecht hield de ploeg echter lang in de race. Het was uiteindelijk op slag van rust dat Salcido uit een scrimmage kon scoren. Eerder had hij al de lat geraakt.

Na rust besliste aanvoerder Simons de wedstrijd vanaf de strafschopstip. De doelman van FC Utrecht haalde Toivonen neer. Simons aarzelde niet en schoot vanaf de penalty binnen. Daarmee was het duel eigenlijk direct gespeeld.

Geen schorsingen voor duel tegen Ajax

PSV heeft aan het duel tegen FC Utrecht geen schorsingen overgehouden voor de wedstrijd volgende week tegen Ajax. De op scherp staande Amrabat, Lazovic en Dzsudzsak liepen geen kaart op.

FC Utrecht: De Ruiter

Andreas Isaksson, Jason Culina, Dirk Marcellis, Jérémie Bréchet, Carlos Salcido, Edison Méndez, Ibrahim Afellay ('88 Otman Bakkal), Timmy Simons, Nordin Amrabat ('71 Danko Lazovic), Ola Toivonen, Balázs Dzsudzsák

Opstelling FC Utrecht

De Ruiter, Cornelisse, Dickoh, Schut, Nesu, Silberbauer, Van Dijk ('60 Maguire), Caluwe, Somers ('70 George), Skoubo, Loval

PSV BHS: Foto's PSV - FC UtrechtBoer zoekt bier: Fotoverslag PSV - FC Utrecht
Rood Witten: PSV - FC UtrechtPhilips Army: Verslag PSV - FC Utrecht (ook verslag Dortmund-FC Köln online)PSV Zuipsite: Foto's PSV - FC Utrecht

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 73 deelnemers aan de PSV Netwerk Pool goed voorspeld.

prince en de paarse regen  7 2-0 (1-0)
10 one-of-the-six-loosbroek  7 2-0 (1-0)
11 redbull009  7 2-0 (1-0)
12 breukie nr. 1  7 2-0 (1-0)
13 PHILIPS SV  7 2-0 (1-0)
14 hielkepsv  7 2-0 (1-0)
15 9. ROMARIO  7 2-0 (1-0)

Klik hier voor de totale stand in de PSV Netwerk Pool.

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 6.17. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.